Köp bilsläp i Åkersberga

Vi säljer begagnade och nya släpvagnar i Åkersberga. Vi utför även reparation i vår verkstad om det är något som behöver lagas.

Om oss

Hotwork/Åkersberga Släpvagnsservice är ett litet familjeföretag som startades 2006 av Per & Rebecca Browall. Pelle jobbar ute i verkstaden och Rebecca på kontoret med försäljning av släpvagnar och reservdelar.

Nu arbetar företaget mestadels med:

  • Service på släpvagnar, hästtransporter och bilar
  • Försäljning av släpvagnar och reservdelar
  • Däck & Fälg
  • AC-service

Per Browall har hållit på med bilar sedan han var 15 år. Som utbildad bilplåtslagare har han arbetat heltid med att reparera och servat olika fordon och släpvagnar sedan 20 år tillbaka. Under åren har han även byggt två ganska kända HotRods.


Den första är en Willys coupe-40 som har vunnit ganska många priser. Denna bil kör han även dragracing med. 2021 vann den HotRod-klassen i Street Week.

Den andra bilen är en Dodge Pickup -37. Denna bil blev vald till Sveriges vackraste HotRod 2002.

Släpvagnsservice

Vi byter, säljer och servar dina däck och hjul på släpvagnen. Är det dags för säsongsbyte eller behöver du nya däck? Läs mer här

Läs mer här

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring din släpvagn? Kanske har den börjat låta konstigt, den går trögt eller inte känns som den ska. Kontakta oss så hjälper vi dig! Välkommen till Hotwork / Åkersberga Släpvagnsservice.

Läs mer här